پرسش :

من برادرزاده اي دارم دختر و 4 ساله. که براي خواسته هاش از سلاحه گريه استفاده ميکنه . خيلي گريه ميکنه و تا زماني که به خواستش نرسه ساکت نميشه. هميشه هم از مادرش مي خواد چون معمولا به حرفش گوش ميکنه. از طرف مادرمم خيلي خيلي زياد مورد محبت قرار ميگيره کلا خيلي مورد توجه قرار ميگيره. داداشم علتشو رفتار مادرم ميدونه(محبت افراطي) البته من غير از اين علتشو کم سوادي و تحصيلات پايين پدر و مادرش ميدونم.به نظر شما رفتار درست در اين مواقع چي ميتونه باشه؟ توجه نکردن به گريه هاش.پرت کردن حواسش يا... ؟


شرح پرسش :
پاسخ :
در اين مواقع به ترکيبي از رفتار ها مناسب نياز داريد. شما به عنوان مربي يا مادر يا .... بايد بدانيد که خواسته هاي کودکان به دو بخش برآورده شدني و غير براورده شدني تقسيم مي شود .
که بخش دوم درصد کمتري را دارد . لذا در مواقعي که به بخش دوم خواسته ها روبرو مي شويد درست فکر کنيد و تصميمي قاطع و غير قابل تغيير بگيريد . رفتار شما بايد ثبات داشته باشد تا پيش بيني پذير باشد . او را با دليل و برهان قانع کنيد . و کمتر از اجبار استفاده کنيد .به او بگيد که حتي با جار و جنجال به خواسته اش نمي رسه. اگر در شلوغ کردن مصر بود او را به اتاقي بفرستيد و بگيد هر وقت آرام شدي بيا بيرون و در ان موقع او را در اغوش بگيرد و. لحني با احترام و مهربان اما قاطع داشته باشيد . او نبايد احساس کند مورد دوست داشتن نيست بلکه بايد بفهمد که قانوني تر زندگي کند . او بايد بداند که همه اطرافيان در برخود با او هماهنگ عمل مي کنند . مطمئنا تا ثبات رفتاري در او شرايط سختي خواهد بود اما به تدريج عادت مي کند .
www.shamimm.ir